woensdag, 13 januari 2021 21:38

Frans tikt-em an! De 90!

Geschreven door

Frans Eijsink, al sinds mensenheugenis woonachtig in de Nieuwstraat is 90 jaar geworden! Dochter Adele Eijsink:
“Hij is nog steeds super fit, al voetbalt en tennist hij niet meer. Maar in en rond huis is ie nog steeds druk bezig met bloemen en klussen. Hij heeft vele jaren bij Nijhuis Veevoeders gewerkt en kwam zo bij vele boeren over de vloer. Wat in die tijd nog kon: Dan bracht hij ook de boodschappen voor zijn klanten mee!
Nog vroeger heeft hij voor Wessanen op de vrachtwagen gereden, dus bij de voetbal werd dat al snel zijn bijnaam! Zo ging dat in die tijd he! Voetbal was zijn passie, in een later stadium werd dat tennissen. Sport vindt hij nog steeds erg mooi, hij volgt en kijkt alles op tv.
Ook de caravan was een van zijn passies, daar heeft hij vele vakanties mee gevierd. Na een val van de trap is hij als chauffeur afgekeurd waarna hij nog jaren bij Semmekrot in het magazijn gewerkt.
Hij baalt natuurlijk ontzettend dat hij het niet kan vieren maar toch:


Pa, ook via deze weg namens je zoon Peter en dochters Adele en Nicole: Proficiat!

w2 Custom

Laatst aangepast op woensdag, 13 januari 2021 22:02
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.