zondag, 17 januari 2021 21:28

Koekalfje 'Te Wierik 934' geboren!

Geschreven door

Dat Mike te Wierik terugkeert naar FC Groningen, dat is weinigen ontgaan. Hierover publiceren we morgen een interview met de Hengeveldse verdediger. Wat minder mensen weten, is dat er dit weekend een koekalfje vernoemd is naar Mike. Een supporter uit Groningen stuurde eind december op Instagram naar Mike: "Als je terugkomt naar de FC vernoem ik een koekalfje naar je". En zo geschiedde, want Mike gaat naar Groningen en de supporter hield woord nadat er vandaag een koekalfje geboren werd. Daarom willen wij de eigenaar en Mike ook via deze weg feliciteren met de geboorte van koe Te Wierik 934!

mikekoe21

mikekoe2

mikekoe4

 

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.