zaterdag, 23 januari 2021 11:59

Henk en Mieny 50 jaar getrouwd!

Geschreven door

Henk en Mieny Pierik-Leferink zijn vandaag, zaterdag 23 januari 50 jaar getrouwd! In 1971 dus, stapten Henk van Niehoes en Mieny van ‘n Elfersin het bekende huwelijksbootje. Beide zijn bekende personen in en om Hengevelde. Henk kwam in 1971 vanaf ‘t Zeldam naar Hengevelde, om samen in de slotshoek een huis te bouwen op het ouderhuis van Mieny (Elfers Hendrik). Enkele jaren later volgden de kinderen Marco, Cindy en Rianne. Vele jaren later de kleinkinderen Stan en Estelle (van Rianne en Bert) en Nora en Lian (van Marco & Hilde)
Henk en Mieny bevinden zich (buiten corona tijd) in veel sociale kringen. Naast een grote betrokkenheid bij familie en vrienden, zetten ze zich ook graag in voor de gemeenschap.

Pierik 2 Custom

Henk werd in rond Hengevelde bekend als brokkenmaker bij Nijhuis, Mieny begon rond die tijd bij de gym, de bowling en het "katholieke vrouwengilde", kerk schoonmaken, vrijwilligerswerk bij manege de Hofmeijer, (waar ze nog steeds geregeld te vinden zijn). En vervolgens..... helpen bij de dagopvang, spullen inzamelen voor goede doelen, de waterboys, kerkhofploeg, zomerfeesten (koffiebar/kassa/poortwachter), Alpe h'Huzes, verschillende kleine klussen en veel hand en spandiensten voor familie en vrienden.

Pierik 3 Custom


Namens de buurt en de familie van harte gefeliciteerd,

een hele fijne dag en met plezier

en een goede gezondheid op naar het diamanten jubileum!

Laatst aangepast op zaterdag, 23 januari 2021 12:13
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.