woensdag, 19 december 2018 11:22

Vrouw Actief Hengevelde sloot het jaar af met een mooie Kerstavond

Geschreven door

Ieder jaar wordt dit georganiseerd door een andere wijk. Het mooie hiervan is , dat het ook elk jaar, echt weer anders is. Dit jaar werd door de wijk van Mini Wegereef gekozen voor bezinning, samenzijn, aandacht voor elkaar en de Twentse ''sproake''.
Mevr Oplaat vertelde in het Twents een aantal kerstverhalen en een traditioneel volksverhaal hier uit de omgeving. Tussendoor werden er kerstliederen gezongen onder de muzikale begeleiding van Dhr Cees van der Sluijs.
En natuurlijk werd er, onder een hapje en een drankje, gemoedelijk in de Twentse ''sproake'' bijgekletst. De eerstvolgende bijeenkomst is de jaarvergadering op 22 januari 2019.
VAH wenst oe allemaol mooie Karsdaag'n en volle geluk in ' t tuk.

vr02

vr03


Laatst aangepast op woensdag, 19 december 2018 11:30
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.