dinsdag 23 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Flips Bos gaat weer op z’n kop! Eierenzoeken 2019

  • woensdag, 10 april 2019 05:31
  • Geschreven door 

Alle kinderen uit Hengevelde (Bommel de Beer, peuterspeelzaal en groep 1 t/m 3 van de basisschool) worden dit jaar op woensdag 17 april om 14.45 uur weer uitgenodigd om met de paashaas en de paaskip in het “Flips” bos naar paaseieren te gaan zoeken. Misschien vind je wel één van de verstopte gouden eieren! De mama’s, papa’s, opa’s en/of oma’s zijn van harte welkom om jullie aan te moedigen. Neem je wel een leuk versierd mandje mee voor de eieren? Het mooist versierde mandje wint een prijs. Het is wel verstandig om bij regenachtig weer je laarzen aan te doen. Na afloop is er de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd en van het mooist versierde mandje. Kinderen tot en met groep 3 die buiten Hengevelde naar school gaan kunnen een kleurplaat ophalen bij de COOP in Hengevelde. De kleurplaten kunnen tot zaterdag 13 april ingeleverd worden bij de COOP. De paashaas en de paaskip zullen jullie allemaal begroeten bij het eieren zoeken. Ook dit jaar verzamelen wij ons weer om 14.45 uur direct bij het bos.

Laatst aangepast op dinsdag, 09 april 2019 22:02
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Rijkdom is als je opstaat

en zin hebt aan de nieuwe dag

Moniek Wegdam

 

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren