woensdag, 10 april 2019 05:31

Flips Bos gaat weer op z’n kop! Eierenzoeken 2019

Geschreven door

Alle kinderen uit Hengevelde (Bommel de Beer, peuterspeelzaal en groep 1 t/m 3 van de basisschool) worden dit jaar op woensdag 17 april om 14.45 uur weer uitgenodigd om met de paashaas en de paaskip in het “Flips” bos naar paaseieren te gaan zoeken. Misschien vind je wel één van de verstopte gouden eieren! De mama’s, papa’s, opa’s en/of oma’s zijn van harte welkom om jullie aan te moedigen. Neem je wel een leuk versierd mandje mee voor de eieren? Het mooist versierde mandje wint een prijs. Het is wel verstandig om bij regenachtig weer je laarzen aan te doen. Na afloop is er de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd en van het mooist versierde mandje. Kinderen tot en met groep 3 die buiten Hengevelde naar school gaan kunnen een kleurplaat ophalen bij de COOP in Hengevelde. De kleurplaten kunnen tot zaterdag 13 april ingeleverd worden bij de COOP. De paashaas en de paaskip zullen jullie allemaal begroeten bij het eieren zoeken. Ook dit jaar verzamelen wij ons weer om 14.45 uur direct bij het bos.

Laatst aangepast op dinsdag, 09 april 2019 22:02
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.