dinsdag 23 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Koningsdag, gezellige fietstocht café 't Kooltje / Bistro de Kolenbrander start vanaf 13.00 uur

Ook dit jaar zal er met Koningsdag weer een gezellige fietstocht worden georganiseerd door café 't Kooltje / Bistro de Kolenbrander. "We proberen er een ouderwets gezellige middag/avond van te maken", aldus Brian Kuipers. "We hebben wederom een mooie fietstocht uitgezet waarvoor men zich vanaf 11.00 uur kan inschrijven. Tijdens de fietstocht zullen er wederom diverse spelletjes zijn. Bij deze een oproep aan de jeugd van Hengevelde: Organiseer het leukste spel en win €100,-!”
Organiseer een spel:

Voor de organisatie van de spelletjes zijn we nog op zoek naar enthousiaste jongens en meiden die een spel willen organiseren! Mochten er te veel aanmeldingen komen dan gaat een onafhankelijke commissie beoordelen wie het leukste spel heeft bedacht. Er zijn 3 geldprijzen (€100,-, €75,- en €50,-). Dus meedoen is zeker de moeite waard. De uiteindelijke winnaar wordt bepaald door de deelnemende fietsgroepen. Meedoen mag vanaf groep 8. Aanmelden kan via info@bistrodekolenbrander.nl Meer info omtrent het aanmelden van spellen volgt volgende week via deze website.

Korte route, gezellige centrale post met enkele spellen

Gezelligheid, plezier en vertier voor jong en oud is het doel. Een niet al te lange fietstocht met diverse leuke spellen gecombineerd met een gezellige tussenstop. Op de locatie van de tussenstop zullen naast een hapje en een drankje ook enkele van de spellen zijn.

Vertier voor jong & oud bij 't Kooltje

Na het fietsen genieten van een heerlijk drankje of gezellig met z'n allen wat eten. Voor de kinderen zal er wederom een buiten speelparadijs worden ingericht. Dit jaar wordt één en ander zo ingericht dat u vanaf het terras van Bistro de Kolenbrander / café t’ Kooltje kunt toezien dat de kinderen veilig kunnen spelen in het speelparadijs. Hiervoor wordt extra ruimte gecreëerd.

"We proberen er net als afgelopen jaar een ouderwets gezellige middag/avond van te maken", aldus Brian Kuipers.

Laatst aangepast op donderdag, 25 april 2019 12:56
Redactie WegdamNieuws3

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Rijkdom is als je opstaat

en zin hebt aan de nieuwe dag

Moniek Wegdam

 

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren