maandag 17 juni 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Emily 25 jaar

  • vrijdag, 17 mei 2019 10:19
  • Geschreven door 

Emily Kuipers, woonachtig boven Bistro de Kolenbrander in Hengevelde, is 25 jaar geworden. De tweede telg uit de familie kreeg bij de bistro mooie spandoeken van zowel vriendinnen als de broers en zussen. Het met 'Kinderen zijn net pannenkoeken, de tweede is gauw aangebrand' deed bij de redactie de wenkbrauwen fronsen, maar als de ouders het zeggen dan zal het kloppen! Emily proficiat!

emi2

emi1

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren