maandag, 10 juni 2019 16:05

Koning Brian Wegdam was op Editie NL (video)

Geschreven door

Tien jaar geleden begon Brian Wegdam uit Haaksbergen een zaak in Ghana. Met succes. Zijn ‘frozen food-handel’ hielp honderden mensen in dat land aan een baan. De dankbaarheid van Ghanezen kent letterlijk geen grenzen. Een grote delegatie uit het Afrikaanse land toog helemaal naar Haaksbergen om Wegdam tot koning te kronen. „Een enorme eer”, zegt Nana Oyemarlibue Kweku Brian. 
De media-aandacht kende de afgelopen dagen geen grenzen, en ook vandaag komt hier nog meer bij. De ambitieuze ondernemer was vanavond om 18.15 uur te zien in Editie NL, een programma dat te zien is op RTL 4. 

Klik HIER voor de video.

Laatst aangepast op maandag, 10 juni 2019 18:37
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.