donderdag, 11 juli 2019 09:49

Edwin ziet 'halve Abraham'

Geschreven door

Diverse mensen kennen hem als de nachtburgemeester van Hengevelde, maar overdag is hij 'gewoon' een timmerman. Edwin Vorgers, woonachtig naast café 't Kooltje in Hengevelde is vandaag 25 jaar geworden. Van zijn vrienden kreeg hij fraaie spandoeken die op dit moment aan de Goorsestraat te bewonderen zijn.
Zijn vriende bliezen vannacht overigens zijn hele huis vol met confetti. Het zat zelfs in de vaatwasser en de keukenkastjes. Edwin is op het moment van schrijven nog aan het opruimen en verschijnt hierdoor pas vanmiddag op het werk. Hij gaf aan: "Ik ben pas de tweede in de rij van de kameraden die 25 wordt, mijn wraak zal zoet zijn, ik hoef me nu niet meer in te houden!".
Ook namens de redactie van harte proficiat Edwin!

ed9

ed0

edwin2

edwin3

Laatst aangepast op donderdag, 11 juli 2019 10:32
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.