vrijdag, 26 juli 2019 10:08

Met de vlag op vakantie: Beckumer zoekt verkoeling: Op naar Hengevelde (5)

Geschreven door
Niet alleen in het bejaardentehuis, maar overal in Nederland wordt massaal naar verkoeling gezocht. Zo ook aan de Koenderinkstraat in Hengevelde en wel door Stefan Pot uit Beckum. Dat Hengevelde in Beckum hoog in het vaandel staat bewijst de vlag die bij iedere plonsbeurt voor de benodigde schaduw en de gewenste achtergrond zorgde! Op deze manier een bijzondere bijdrage in de rubriek met de vlag op vakantie: Van Beckum naar Hengevelde!
Wegdamnieuws roept Hengeveldenaren / Wegdammers op om de dorpsvlag mee op vakantie en je leukste kiekje in te sturen naar redactie@wegdamnieuws.nl of app naar 06-10175105 / 06-30383246! 

De leukste foto zal tijdens de Jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde door de organisatie worden beloond worden met een leuke attentie. Maar ook met een barbecueschotel voor 4 personen: Aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis!

Laatst aangepast op vrijdag, 26 juli 2019 10:32
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.