zaterdag, 05 oktober 2019 19:50

Truck Run onder veel belangstelling door Hengevelde

Geschreven door
Foto's: Jan Schoneveld Foto's: Jan Schoneveld

Vandaag was het tijd voor de tweede Truck Run, een festijn dat ook door Hengevelde kwam. Hengeveldenaren als Kay Pierik, Emiel Grefte, Silke Wensink en Fatima Jaafil waren ook van de partij. En dat ging niet onopgemerkt, want onder luid getoeter werd de Hengeveldse boulevard gepasseerd, hetgeen de nodige toeschouwers opleverde. Ook het enthousiasme om mee te mogen rijden in de trucks bij zowel bestuurders als bijrijders was erg groot. Maar ook de vele vrijwilligers die nodig zijn om dit geweldige festijn te kunnen organiseren, pinkten hier en daar een traantje weg van ontroering. Rond de klok van 14.00 uur gaf Ellen Nauta in Markelo het startschot waarna de eerste trucks vertrokken richting Elsen. Begeleid door motoren en de voormalige én huidige wijkagent van Markelo liep het lange lint van trucks vervolgens via Goor, Zeldam, Deldenerbroek, Delden, Bentelo, Hengevelde, Diepenheim en Stokkum weer terug naar het Kaasplein in Markelo.

Klik HIER voor de foto's (met dank aan Jan Schoneveld, hulde!)

Laatst aangepast op zondag, 06 oktober 2019 08:08
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.