woensdag, 09 oktober 2019 22:50

Senioren Hengevelde bijgepraat over brandveiligheid

Geschreven door

In de themamaand van brandveiligheid zijn de Senioren Hengevelde weer eens helemaal bijgepraat over de gevaren die ze thuis kunnen lopen in verband met de brandveiligheid. Dinsdagavond vertelde Paul Sijtema, voorlichter van de brandweer Twente, over allerlei grotere en kleinere risico’s die ieder van ons dagelijks gewoon thuis kan lopen. Van de vlam in de pan tot een smeulende elektrische deken in bed, van de apparatuur in stand-by stand tot de pluizenfilter in de wasdroger. Belangrijk ook was de vraag of we nagedacht hebben over vluchtroutes naar buiten indien nodig.

En mocht het na alle voorzichtigheid toch nog fout gaan, dan is er volgens de voorlichter maar één vervolgstap mogelijk: Breng je gezinsleden en jezelf eerst in veiligheid en bel vervolgens 112. Na deze uitleg dinsdag van de brandweer is Hengevelde zeker weer een stukje veiliger.

Laatst aangepast op woensdag, 09 oktober 2019 22:49
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.