dinsdag, 22 oktober 2019 08:50

‘Onze fleurige ADHD’er is 50 jaar’

Geschreven door
Het bericht: “Onze fleurige ADHD’er is 50 jaar” kwam bij de redactie binnen. Hij kreeg gisterenavond bezoek van zijn "lotgenoten" uit Hengevelde. Ook in Borne zijn ze hem niet vergeten. Zijn huis kleurde dan ook mooi rood en alle aanwezigen waren het erover eens: De kleur ‘FC Twente rood’ staat hem erg goed! Gefeliciteerd namens Hans z'n Angels (Wendy Derkink, Miranda Berg, Anouk Semmekrot, Jo Hoestee, Thea Raanhuis, Kimberly Siemerink, Elke Brummelhuis, Fleur Keizer en Sjonnie Doornkamp). Wendy Derkink: “Wij hebben zondagavond het spandoek en de Abraham al bij de winkel geplaatst en hem vervolgens met een smoes naar de winkel gelokt. Hij zei dat we maandag ook nog maar even bij zijn huis moesten komen, maar we zeiden dat we niet konden. Trainen en andere afspraken, hij verwachtte ons dan ook echt niet. De mensen en Hans waren verbaasd en moesten erg lachen. En toen begon het gissen wie we waren. NEO? Familie uit Weerselo? Werk? We hadden al extra handschoenen aangedaan, zodat het niet opviel dat we in de bloemen werkten. De mobiel uit, zodat hij ons niet ongemerkt kon bellen. Je moet overal op voorbereid zijn natuurlijk!
Hans, ook via deze weg: Van harte proficiat!”
KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S!

Hansie 50 10

Laatst aangepast op dinsdag, 22 oktober 2019 09:46
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.