Jaarlijkse grote inzameling van kraampakketten en kleding (OEZ)

De stichting Achterhoek-Twente van Oost-Europa Zending (OEZ) houdt ook dit jaar weer een grote inzameling van kleding, medische hulpmiddelen en kraampakketten. De inzameling vindt plaats in de week van 24 tot 27 september 2019. De kraampakketten en de medische hulpmiddelen gaan rechtstreeks naar het ziekenhuis in de Oekraïense stad Beregowo. Alie Zieverink uit Geesteren, initiatiefneemster van de Stichting en de jaarlijkse inzameling, heeft daar als vrijwilligster gewerkt op de afdeling voor verlaten weesbaby's. Ook houdt de stichting de vraag van vluchtelingen in de gaten, om ook hierbij te helpen.

Om dit goede werk te kunnen blijven doen, is de stichting - naast alle schenkingen in de vorm van goederen - ook afhankelijk van financiële ondersteuning. Giften voor de kindjes, de kraamafdeling en het transport zijn en blijven heel erg welkom. De stichting is blij met elk bedrag, groot of klein. Storten kan op rekeningnummer NL51RABO0169 9938 68 ten name van Stichting O.E.Z Achterhoek/Twente.
De goederen die kunnen worden ingeleverd, zijn onder andere: kleding en schoenen (per paar gebundeld), voor volwassenen en kinderen voor alle seizoenen; dekens; kraampakketten (restanten zijn ook meer dan welkom); billendoekjes; Sudocreme; Balneum (extra vet); pompflacons desinfecterende handgel; incontinentiemateriaal; latex wegwerphandschoenen; hydrofiel luiers; plastic wegwerpschorten; handdoeken; Pampers (maat 0 tot 5); plastic flessen en spenen (nieuw); babyverzorgingsartikelen.

De stichting stelt het op prijs als de goederen in stevige dozen of plastic tassen zitten, goed verpakt voor het transport. 

In de week van maandag 24 tot en met vrijdag 27 september kunnen spullen worden gebracht aan de BOMHOF 29 in Hengevelde bij Linda Kuenenger - Pelle. (Indien niemand thuis, mag het onder de carport worden gezet, bij de voordeur), bij voorbaat dank!