Jubilarissen bij jaarvergadering Vrouw Actief Hengevelde

De vijf jubilarissen.v.l.n.r. Minie Pierik, Betsie ter Doest, Annie Blokhorst, Annet Koebrugge, Dinie Rupert.
Gelukkig kon de jaarvergadering van Vrouw Actief Hengevelde, na een aantal jaren van Corona dit jaar wel doorgaan.Het was een gezellige avond in Kulturhus De Marke, op de plek waar mensen in Hengevelde samenkomen.Onder genot van kopje koffie met iets lekkers opende voorzitter Erna ten Thije o/g Boonkkamp de bijeenkomst en las een mooi gedicht voor, over gemis van dierbaren rondom iedereen.
Thea Assink stelt haar functie als bestuurslid na heel wat jaren beschikbaar.
Geweldig dat Thea dit zo lang heeft gedaan. Hopelijk stelt iemand van de leden zich hiervoor beschikbaar om deze plek in te vullen.
Het ledenaantal is nog steeds groeiend.Maar wat wil je ook, de naam zegt het al. Actieve vrouwen!Hierbij een oproep aan alle vrouwen in Hengevelde en omgeving om zich bij deze gezellige vereniging aan te sluiten.Er is ook een Facebookpagina onder de naam, Vrouw Actief Hengevelde.Alle nieuwtjes en activiteiten worden hier gepubliceerd, en iedereen kan dit volgen.
Voorzitter Erna met Thea Assink ( rechts) die neemt afscheid als bestuurslid.
Er waren maar liefst vijf jubilarissen dit jaar
Betsy ter Doest werd in het zonnetje gezet omdat ze 50 jaar lid is geweest.Een halve eeuw !!Annie Blokhorst, Minie Pierik, Dinie Rupert en Annet Koebrugge  zijn al 40 jaar lid.Iedereen kreeg een mooie attentie hiervoor.
Na het officiële gedeelte van de jaarvergadering werd er lekker bijgepraat onder genot van een hapje en een drankje.Even van gedachten verwisselen. En en kwamen mooie ideetjes voor activiteiten naar voren.De volgende bijeenkomst is dinsdag 14 februari a.s. om 20.00 uur in Kulturhus de Marke.Ida Schuitema werkzaam bij Carint Reggeland geeft een lezing.
Thema van deze avond : Dementie wat is dat eigenlijk ?
En hoe kunnen wij hiermee omgaan ?