Juf Romy vertrekt na bijna 20 jaar bij Petrusschool

Juf Romy vertrekt na 20 jaar bij de Petrusschool in Hengevelde, zij heeft deze week laten weten dat ze vanaf 1 november begint aan een nieuwe uitdaging als docent bij de sectie Pedagogisch Werk op het ROC in Hengelo. Romy: “Ik ben aangenomen als docent agogische vakken en word ook mentor en stagebegeleider. Dit is een ontzettende leuke en nieuwe uitdaging voor mij, waarin mijn ervaring met het werken met kinderen van groep 1 t/m 8 goed van pas komt.
Alhoewel ik het altijd heel erg naar mijn zin heb gehad en nog steeds heb op de Petrusschool, heb ik me de afgelopen jaren toch ook georiënteerd op een nieuwe stap.
Voor de zomervakantie heb ik al gesprekken gehad op het ROC en nu is daar deze baan uitgerold.
Na bijna 20 jaar op de Petrusschool te hebben gewerkt, ga ik dus nu deze nieuwe uitdaging aan. Ik heb daar heel veel zin in, maar ik zal tegelijkertijd de kinderen, ouders en gemeenschap van Hengevelde gaan missen.
Ik heb de afgelopen 20 jaar met ontzettend veel plezier in Hengevelde gewerkt en wil jullie dan ook allemaal hartelijk danken voor de fijne samenwerking. ”

Het vertrek van Romy kan door uitbreiding van uren intern opgevangen worden. De indeling is als volgt:

Groep 7:     Volledig door Marieke Berends

Groep 6:     Maandag t/m donderdag Sanne Assink en vrijdag Joyce Molenveld.

Groep 4/5: Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag Maaike Oostendorp en woensdag Suzanne Broekhuis

Groep 4:     Maandag, dinsdag Joyce Molenveld. Woensdag om-en-om Joyce / Miriam. Donderdag en vrijdag Miriam Goossens

Groep 3:     Maandag, dinsdag, woensdag Daniëlle Lowenthal en donderdag, vrijdag Suzanne Broekhuis

De rest van de groepen blijft zoals het is.

Op 29 oktober neemt Romy op feestelijke manier afscheid van haar groep en haar collega’s.  Op haar eigen verzoek komt er geen apart afscheid voor ouders, maar natuurlijk mag u haar bellen/mailen/kaart sturen of een hand/boks komen geven de komende weken als u dit wilt. Romy is elke woensdag, donderdag en vrijdag op school.