Kaspels Toneel brengt voor u ”De Gouden theepot” op de planken

De toneelclub van Kerspel Goor is er bijna klaar voor om het toneelstuk ”De gouden theepot” voor u ten tonele te brengen. Al 35 jaar zorgen ze, onder de bezielende leiding van Arie Wegereef, voor een aantal gezellige toneelavonden in de maand December.

Deze vrolijke klucht, geschreven door D.J. Eggengoor, speelt zich af op de welvarende boerderij ´Ora et Labora’. De welgestelde ziekelijke boer Willem Wolderink heeft het werk niet uitgevonden. Zijn ingebeelde kwaaltjes zorgen voor de nodige wrevel bij zijn hard werkende dochter en enige erfgename Aaltje Wolderink , die samen met de oude trouwe knecht Hendrik Wassink de boerderij op de been houdt. Als plotseling de gehaaide projectontwikkelaar Bastiaan Wolf verschijnt met in zijn kielzog Chantal, is het voorgoed met de rust gedaan.

Willem is niet vies van de drank en de met haar handel rondtrekkende wulpse Geeze voorziet hem regelmatig stiekem van foezel. Aan vrouwelijke belangstelling heeft Willem geen gebrek, want na jaren ruzie komt onverwachts ook de slimme doortastende buurvrouw Koba langs met haar immer nog vrijgezelle slome zoon Tinus (gespeeld door de debutant Marten Meutstege). De onwillige Tinus moet nu eindelijk maar eens voor het nageslacht zorgen. Toevallig verschijnen ook Willem´s bazige zuster Grada en haar zwaar onder de plak zittende man Gijsbert ten tonele. Wat voeren deze twee snoeshanen in hun schild.

De data zijn vrijdag 13 december, zaterdag 14 december, vrijdag 20 december, zaterdag 21 december. Deze avonden aanvang 20.00 uur. De middagmatinee is op woensdag 11 december aanvang 14.00 uur. Kosten zijn voor de avond voorstelling € 7.50 Middagmatinee € 5.00 prijs incl. kop koffie.

Kaartverkoop bij Mirjam Meutstege tel. 0547 272 542 of via mail mirjammeutstege@hotmail.com. Reservering per mail is definitief na bevestiging van de mail.https://myalbum.com/album/IoMoLbF3SnLz

Graag zien wij u in het Buurtgebouw ’t Kaspel, Haaksbergerweg 3 Kerspel Goor.