Kinderen Bentelo en Wiene in actie voor Ekiko

Stichting Ekiko probeert er voor te zorgen dat elk (pleeg)kind dat niet thuis kan slapen, een koffer(tje) krijgt met eigen spullen.

En deze koffers vullen, dát is de communiekantjes van Bentelo en Wiene supergoed gelukt! Ze zijn de weken vóór de communie de deur langs geweest om eieren te verkopen. Er zijn mini-schoofjes van mooie tulpjes met paaseitjes gemaakt (dikke duim voor Kwekerij Visschedijk!). Deze zijn goed verkocht tijdens de handbalwedstrijd van Dames 1 HV Bentelo. En… er was een heel enthousiaste goede-doelen-commissie. Samen hebben ze, buiten het plezier om, een geweldig eindresultaat weten te behalen van bijna € 1800,00.

Om de kinderen bewust te laten worden van wat er nou allemaal zo’n koffer ingaat, hebben ze zelf 6 exemplaren mogen vullen. Het overige bedrag is aan Ekiko overhandigd door middels van een gouden cheque met daaraan de vette envelop.

Bentelo en Wiene kan apetrots zijn op de kinderen maar óók de organisatie en niet te vergeten iedereen die de eieren of tulpjes heeft gekocht.

Dankjewel allemaal!