Koop loten en steun de Zonnebloem in Hengevelde en St. Isidorushoeve

De Zonnebloem is er al ruim 70 jaar voor mensen met een lichamelijke beperking. Voor hen zijn dagelijkse activiteiten niet vanzelfsprekend. Onze vrijwilligers laten zien dat er toch véél
mogelijk is! Met persoonlijke aandacht, lokale activiteiten, uitjes en vakanties voorkomen zij dat mensen met een lichamelijke beperking in een sociaal isolement terecht komen. Wilt u ons werk steunen? Speel dan met uw collega’s mee met de Zonnebloemloterij!

Zonnebloemlot voor maar € 2,-

Voor maar € 2,- per stuk koopt u al een lot en maakt u onze activiteiten in Hengevelde en de Hoeve mede mogelijk. Bovendien steunt u de landelijke projecten van de Zonnebloem. Die zorgen er o.a. voor dat verspreid over heel Nederland de Zonnebloem rolstoelauto gehuurd kan worden en dat musea, attractieparken, theaters en voetbalstadions toegankelijker worden voor mindervaliden.

Wint u de hoofdprijs?

U kunt de loten aanbieden als cadeau aan uw medewerkers of relaties. Maar u kunt ook met collega’s een aantal loten kopen. U steunt dan niet alleen het mooie werk van de Zonnebloem, maar u maakt zelf ook kans op mooie prijzen. Bijvoorbeeld op de hoofdprijs van € 15.000,- of andere leuke prijzen, zoals een weekendje weg en een e-bike.

Eigen online lotenverkooppagina

U kunt de loten kopen via de speciale lotenverkooppagina van de afdeling Hengevelde en St. Isidorushoeve. De afdeling is bereikbaar via Ria Doeschot 0547-333208. U kunt tot 1 oktober loten kopen. De trekking zal plaatsvinden op 22 oktober.