Laatste prijswinnaar Paaseieren zoeken Met Wilbert

De paashaas is terug naar zijn hol en blijft tot volgend jaar Pasen zelf verstopt. Digitaal paaseieren zoeken Met Wilbert eindigt hiermee. Wilbert heeft 5 prijswinnaars blij kunnen maken en door zijn actie lokale ondernemers ergens nog iets kunnen steunen.

Laatste prijswinnaar
De locatie van het laatste verstopte paasei was het grasveld voor Twenteland Eieren aan de Kerkstraat. Onder de goede inzendingen is geloot en de laatste prijswinnaar van de zoekactie is: Ingrid Rouhof! Ingrid, neem maar even contact op Met Wilbert (zie www.metwilbert.nl) en dan wordt geregeld dat je een prijs kan uitzoeken bij Wijnhuis De Deurne.

We vroegen Wilbert zelf nog even hoe hij op de actie terugkijkt. Wilbert: “Ik ben echt gek van spelletjes en door deze actie te organiseren kwam voor mij van alles bij elkaar. Ik kon een spel organiseren, mensen blij maken en collega-ondernemers een klein beetje steunen. Heel mooi dat het ook zo via Wegdam Nieuws verspreid kon worden. ”

Wegdamnieuws wil ook iedereen bedanken voor het meedoen en blijf ons volgen voor het laatste nieuws en wellicht meer acties.