Lennard Kiezenbrink zondag op het podium in Diepenheim, entree gratis!

Liedjes in de Herberg staat op zondag 10 maart 2019 in het teken van Lennard Kiezenbrink (Hengevelde) en Chris Egbers (Leeuwarden). Begin 2018 speelde Lennard Kiezenbrink in 3 bands. Poor John, Heiza en Dokter Watjes. Om verschillende redenen zijn al deze bands voor het einde van dat zelfde jaar gestopt. Toen was Lennard voor het eerst sinds 12 jaar bandloos.. Tijd om er wat aan te doen dus! Momenteel is hij druk bezig om een onemanband op poten te zetten: MoNoMaN oNeMaNbaNd. In deze vorm wil hij met een frisse kijk het stof van goeie ouwe rock’n roll kneiters gaan spelen. Maar zondagmiddag bij de Pol wordt anders. Iets rustiger, iets met een loopstation en iets met een baritone gitaar. Maar hoe precies, dat weet nog niemand.

De jonge, maar ervaren Leeuwarder Chris Egbers maakt akoestische indiepop. Zijn muziek is sfeervol en groots, maar ook ritmisch en toegankelijk. Inspiratiebronnen als John Mayer, The War On Drugs, Dire Straits en Kurt Vile zorgen voor een vleugje soul en rock in zijn repertoire. In 2016 won hij ‘De Beste Singer-Sonwriter van Fryslân’ en sindsdien speelde hij op veel verschillende podia tijdens onder andere: Freeze Festival, Bevrijdingsfestival Fryslan en de landelijke finale van Kunstbende. De conservatoriumstudent is druk bezig met zijn ontwikkeling binnen en buiten de muziek, zoals je terug kunt horen in zijn nummers en teksten.

Elke tweede zondag van de maand vindt Liedjes (letterlijk) in de Herberg plaats. Aan het einde van de zondagmiddag spelen twee talenten na elkaar hun eigen muziek. Een zondagmiddag bij Liedjes in de Herberg is heerlijck ontspannen luisteren naar de klanken van livemuziek, onder het genot van een drankje in het sfeervol ingerichte café van Herberg de Pol.

Entree: gratis
Tijd: 14.00 uur - 16.00 uur