Lotenverkoop Zonnebloem in Coronatijd

Nu de coranavoorschriften wat versoepeld zijn en de Zonnebloem het bezoekwerk waar mogelijk weer opstart willen wij ook met dezelfde voorzichtigheid de lotenverkoop beginnen.

Anderhalve meter is daarbij de regel!!

In Hengevelde en in de Isidorushoeve start de lotenverkoop op 8 juni en loopt tot 6 SEPTEMBER 2020

Onze vrijwilligers zullen net als voorgaande jaren weer bij u aanbellen en vragen of u loten wilt kopen, hebt u hier problemen mee geef dat dan aan.

De Zonnebloem beschikt in dit geval over bestel-enveloppen die u kunt invullen en waar u het contante geld in kunt doen, de vrijwilliger bezorgt dan naderhand de loten bij u. Wilt u of kunt u niet contant betalen, betaal u loten dan via de bank op banknr: NL29 RABO 0157 1938 53 t.n.v. Zonnebloem Hengevelde o.v.v. uw naam, loterij 2020 en het aantal gewenste loten, u ontvangt na betaling de loten.

U kunt al mee doen met de loterij vanaf € 2,- per lot en maakt dan kans op één van de mooie prijzen.

Van de twee euro die u betaald komt € 1.50 ten goede aan onze eigen afdeling. U ontvangt van de verkoper een flyer met informatie over de prijzen, maar ook over hoe u uw lot kunt registeren. Ook op zonnebloem.nl kunt u alle informatie van de Zonnebloemloterij vinden. De trekking van de loterij vindt plaats op 7 oktober, maar dat hoeft u niet te onthouden als u uw lot registreert op de Zonnebloem site. U ontvangt dan automatisch bericht als u prijs heeft. Wel zo makkelijk.

De opbrengst van de loterij komt dus bijna helemaal ten goede aan het werk van de plaatselijke Zonnebloemafdeling. U helpt daarmee de Zonnebloem meer leuke activiteiten te kunnen organiseren. Zo gauw het weer mogelijk is zullen we weer ontmoetingen organiseren voor onze doelgroep.

Naast het organiseren van activiteiten voor onze deelnemers bezoeken we zieken en mensen die wat extra aandacht nodig hebben, vaak hoort daar een attentie bij.

Het huren van de Zonnebloemauto is ook in deze coronatijd mogelijk voor mensen die er graag eens met een gehandicapt gezinslid op uit willen, alle informatie vind u op www.zonnebloem.nl/zonnebloemauto, ook wij kunnen de reservering voor u regelen en zijn in het bezit van het benodigde pasje.

Wilt u iets goeds doen voor een ander én gelijk kans maken op een mooie prijs? Speel dan mee met de Zonnebloemloterij!