Met de vlag op vakantie deel 13: Hengevelde aan de waterkant in Friesland

Met de vlag op vakantie, deel 13 alweer. De inzendingen blijven binnenstromen bij de redactie (waarvoor dank). Zo ook van de vissers Tom Pelle, Brian Beld, Robin Eijsink en Luc Eijsink. Zij zijn afgereisd voor een weekend vissen in het mooie Eesterga in Friesland. De heren vermaken zich opperbest en maakten ook nog een mooie foto op het water (zie hierboven). De vissers hadden ondermeer onderstaande vis gevangen, niet de minste. Succes nog even daar aan de waterkant!

Het moet een traditie gaan worden in Hengevelde, elk jaar voorafgaand aan de Zomerfeesten de Hengeveldse dorpsvlag aan de Hengeveldse huizen. Veel mensen gaven al gehoor aan dit nieuwe initiatief en aan diverse gevels prijkte de vlag al tijdens de Hengeveldse feesten. Wegdamnieuws roept nu Hengeveldenaren / Wegdammers op om de dorpsvlag mee op vakantie en je leukste kiekje in te sturen naar redactie@wegdamnieuws.nl of app naar de bekende 06 nummers van de redactie! De leukste foto zal tijdens de Jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde door de organisatie worden beloont worden met een leuke attentie. Maar ook een barbecueschotel voor 4 personen: Aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis!

Ps. 
Voor de mensen die nog geen vlag hebben, maar er wel één mee willen nemen op vakantie kunnen de vlag kopen bij de Bazar van Jon en de vlaggenstok kun je aanschaffen bij Rotink Ijzerwaren. 
Namens de gehele redactie van Wegdamnieuws een hele fijne vakantie!