Met de vlag op vakantie: Groeten uit Serfaus, Tirol (6)

Serfaus Waar in de winter de skiërs voorbij komen razen, auto’s worden waar mogelijk uit het centrum geweerd en de Romaanse klokkentoren waarborgt het dorpse karakter van de verder hypermoderne plaats. Wouter Luttikhold:”Hallo Hengevelde!  We zitten hier en week met ons gezin in Serfaus Oostenrijk waar we de afgelopen week veel gewandeld hebben. Ik merk nu dat ik bepaalde spieren in kuit heb waarvan ik het bestaan niet eens wist  !  Met de liften kunnen we naar verschillende speel plekken en wandelroutes voor de kids. We blijven hier tot zondag het weer is super, af en toe een bui maar dat mag de pret niet drukken.  Deze week kwamen we toevallig Don en Anouk Wentink met de kids tegen (foto momentje) de foto’s zijn gemaakt op 2350 meter op de laatste liftstop.
Groeten Wouter, Ellis en de kids”.
Wegdamnieuws roept Hengeveldenaren / Wegdammers op om de dorpsvlag mee op vakantie en je leukste kiekje in te sturen naar redactie@wegdamnieuws.nl of app naar 06-10175105 / 06-30383246!


Een foto op het hoogste punt

De leukste foto zal tijdens de Jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde door de organisatie worden beloond worden met een leuke attentie. Maar ook met een barbecueschotel voor 4 personen: Aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis!