Koningsdag, gezellige fietstocht café ’t Kooltje / Bistro de Kolenbrander start vanaf 13.00 uur

Ook dit jaar zal er met Koningsdag weer een gezellige fietstocht worden georganiseerd door café 't Kooltje / Bistro de Kolenbrander. "We proberen er een ouderwets gezellige middag/avond van te maken", aldus Brian Kuipers. "We hebben wederom een mooie fietstocht uitgezet waarvoor men zich vanaf 11.00 uur kan inschrijven. Tijdens de fietstocht zullen er wederom diverse spelletjes zijn. Bij deze een oproep aan de jeugd van Hengevelde: Organiseer het leukste spel en win €100,-!”
Organiseer een spel:

Voor de organisatie van de spelletjes zijn we nog op zoek naar enthousiaste jongens en meiden die een spel willen organiseren! Mochten er te veel aanmeldingen komen dan gaat een onafhankelijke commissie beoordelen wie het leukste spel heeft bedacht. Er zijn 3 geldprijzen (€100,-, €75,- en €50,-). Dus meedoen is zeker de moeite waard. De uiteindelijke winnaar wordt bepaald door de deelnemende fietsgroepen. Meedoen mag vanaf groep 8. Aanmelden kan via info@bistrodekolenbrander.nl Meer info omtrent het aanmelden van spellen volgt volgende week via deze website.

Korte route, gezellige centrale post met enkele spellen

Gezelligheid, plezier en vertier voor jong en oud is het doel. Een niet al te lange fietstocht met diverse leuke spellen gecombineerd met een gezellige tussenstop. Op de locatie van de tussenstop zullen naast een hapje en een drankje ook enkele van de spellen zijn.

Vertier voor jong & oud bij 't Kooltje

Na het fietsen genieten van een heerlijk drankje of gezellig met z'n allen wat eten. Voor de kinderen zal er wederom een buiten speelparadijs worden ingericht. Dit jaar wordt één en ander zo ingericht dat u vanaf het terras van Bistro de Kolenbrander / café t’ Kooltje kunt toezien dat de kinderen veilig kunnen spelen in het speelparadijs. Hiervoor wordt extra ruimte gecreëerd.

"We proberen er net als afgelopen jaar een ouderwets gezellige middag/avond van te maken", aldus Brian Kuipers.