Nieuwste show Jeugdcircus Caroly met Hengeveldse inbreng

Uniek in Twente. Jeugdcircus Caroly treedt dit jaar tijdens haar jaarlijkse show op met live muziek. En niet zo maar een orkest. Niets minder dan De bigband van Apollo zal met het 20 koppige orkest met zang de jonge artiesten van het Goorse jeugdcircus bij hun nieuwste acts muzikaal begeleiden. Dit jaar verzorgt Caroly maar liefst 3 shows op zaterdag 21 maart en zondag 22 maart. De nieuwste klaverbladshow CAROLY goes BIG zijn te zien in Sporthal De Mossendam in Goor, die speciaal voor deze gelegenheid omgeturnd is tot een ware circuspiste. Het jeugdcircus heeft artiesten uit heel Twente van Almelo tot en met Holten, Van Nijverdal tot en met Hengevelde. En uiteraard uit Goor. De in Hengevelde woonachtige Luuk Hofmeijer is een van de artiesten van Jeugdcircus Caroly. Dit jaar heeft hij een compleet nieuwe jongleeract,
dat nog niet eerder bij Caroly vertoond is. Al jaren weet Luuk het publiek te vermaken als acrobaat en jongleur. Jongleren met vuur, verbazingwekkende diaboloacts. Dit jaar verrast hij een ieder met zijn nieuwste jongleeract.

“Het wordt super gaaf”, aldus trainster Carla du Plessis tijdens een repetitie met de Bigband van Apollo. “Wij houden van uitdagingen en een wens om ooit tijdens onze show op te treden met live muziek komt nu uit.” Tijdens de nieuwste show van het leukste jeugdcircus uit de hof van Twente, laten de 40 artiesten van Caroly verschillende spectaculaire acts zien, op meeslepende muziek in schitterende kostuums. Laat u verbazen door onze jongste artiestjes, en onze ervaren acrobaten en jongleurs, niks is te gek bij Caroly. Kortom, weer een onvergetelijke show waarin u geraakt wordt door de artiesten, die hard geoefend hebben met verrassende acts in prachtige kleding, met bijpassend licht en live muziek. Uniek in Twente. Jeugdcircus Caroly gewoon heel bijzonder!

Kaarten kunnen gereserveerd worden via jeugdcircuscaroly.nl Voorstellingen zijn op zaterdag 21 maart 2020 om 19.00 uur en zondag 17 maart 2019 om 10.30 uur én 15.00. De zaal is een half uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kaarten in de voorverkoop zijn goedkoper dan aan de kassa. Bestel snel. www.jeugdcircuscaroly.nl. Gewoon heel bijzonder!