ONE family, ONE goal, ONE day: grandioos!

De actiedag ‘ONE family, ONE goal, ONE day’ zaterdag 14 april op het Höfteplein in Hengevelde is een grandioze happening geworden! KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM.Team Pierik-Niehoes kijkt terug op een geweldige dag! Al vroeg in de middag meldden zich de eerste klanten voor de brocante markt. De 130 deelnemers aan de Alpe d’HuEsch fietsten een mooie route over de Bentelose Esch. De tussenstop was bij de familie Baak met koffie en door de familie Pierik zelfgemaakte taart. Bij terugkomst was het zonnetje doorgebroken en was het heerlijk toeven op het terras voor de tent. Die Stadlfreunde zorgden voor een gezellig muziekje. Achter de tent vermaakten de kinderen zich opperbest bij de kinderactiviteiten.
’s Avonds werden er 21 items geveild door veilingmeester Dennis Exterkate:

Via de 21 bochten van de Alpe d’Huez kwamen alle aangeboden items voorbij. Een succesvol veilingitem was het verblijf bij Camping Wedderbergen, aangeboden door Diny Fluttert. Hiervoor werd maar liefst € 1.200 geboden. Maar de grote klapper kwam op het hoogste punt van de Alpe d’Huez bij bocht 1, de compleet verzorgde bloemschikcursus voor mannen door tante Jo (inclusief een biertje en een hapje). Uiteindelijk ging een kameradengroep uit Hengevelde er voor € 1.500 mee vandoor!

KLIK HIER VOOR HET FOTOALBUM VAN DE AVOND

De uitslag van de Grote Hengevelde-Bentelo Kwis werd met spanning afgewacht door de deelnemers. The A-team uit Hengevelde won met een ruime voorsprong op de concurrentie. Zij gingen naast de eeuwige roem naar huis met een tegoedbon voor een BBQ, aangeboden door Vlees en Partyservice Rob Kleinsman. De toiletdames Greet en Nel (Cindy en Esther) zorgden ondertussen voor hilarische taferelen bij de toiletten. De band Swing-Top Bottle kreeg de sfeer er goed in en de DJ’s Kasper Put en Bart Eshuis maakten het feest compleet.  De laatste munten werden ingeleverd bij de snackkar, waar de kip en patat voortreffelijk smaakten!


De opbrengst van deze dag zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt en komt geheel ten goede aan KWF Kankerbestrijding voor onderzoek naar kanker.
De familie Pierik wil graag alle bezoekers, sponsoren en iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan het slagen van de actiedag, heel erg bedanken. Het was onvergetelijk!