Ouderraad Petrusschool: geen kermis maar gratis ijsje voor de kids bij Eetsalon Yess

Het zijn nog steeds bijzondere tijden…. het 2e en 3e weekend van juni 2021. Wéér geen zomerfeesten, geen kermis, geen gratis draaibonnen voor alle kinderen van Hengevelde. We hebben wéér door Corona o.a. het reisje naar de Efteling moeten uitstellen. Maar wat in het vat zit, verzuurd niet.

Maar wat kon er nu wél? Natuurlijk de Petrusshow in december! Een succes, mag gerust gezegd worden. Veel mensen en kinderen hadden een donatie gedaan en meegedaan met de veiling. Zodat de uitgekozen wensen in vervulling konden en kunnen gaan (houdt deze site in de gaten, we zijn nog niet klaar).

Na een lange periode hard zwoegen via online lessen thuis, werden de kinderen op de Petrusschool begin februari verwelkomd middels een grote chocoladereep! Dat hadden ze wel verdiend.

In de krokusvakantie kon iedereen meedoen met het Hengevelds Ommetje. Twee routes waren er uitgezet voorzien van opdrachten onderweg. De OR kijkt hier tevreden op terug.

De jeugd-3-daagse van groep 8 kan dit jaar ook doorgaan. Gelukkig voor deze groep. Want hebben we allemaal geen goede herinneringen aan hét kamp?

Om het leed een beetje te verzachten hebben we als OR gemeend dat alle kinderen van de lagere school, de kinderen van Kinderdagverblijf Bommel de Beer en alle overige kinderen t/m 12 jaar die normaal ook in aanmerking komen voor draaibonnen voor de zomerfeesten komende zaterdag (tussen 13.00 uur en 16.30 uur) en zondag (tussen 12.00 uur en 16.30 uur) GRATIS EEN IJSJE* (t.w.v. €1,50) mogen halen bij Eetsalon Yess.

Geniet ervan! Ouderraad Petrusschool Hengevelde

Ps. het is de bedoeling dat iedereen 1x een ijsje haalt. Ter controle vragen we de geboortedatum en 1e letter voornaam en 1e letter achternaam. Vriendelijk verzoek van Yess om je wel te houden aan de tijden van deze actie (zaterdag van 13.00 uur tot 16.30 uur en zondag van 12.00 uur tot 16.30 uur)