Pubquiz al 84 teams, VIOS Teenageparty beleeft speciale editie

Vrijdagavond gaan de Zomerfeesten Hengevelde verder met dag vier van het zesdaagse evenement. Nieuw op deze avond is de pubquiz, waar inmiddels al 84 teams voor hebben ingeschreven (100 is de max. vol=vol).
De organisatie wil duidelijk laten weten dat er na de quiz (vanaf 22.00 uur) gewoon Hengeveldse avond is, net als andere jaren. Hier hebben ze een puik bandje voor weten te strikken, genaamd Twenty Sicks. Naast deze band is opnieuw DJ Ivar van de partij.
Maar ook aan de jeugd is gedacht. De Teenageparty met de DJ's van Vios on Tour is aanwezig in de tent (Rockpalast-tent). Dit beloofd weer een ongekend feest te worden georganiseerd door de Hengevelde jeugd zelf, die dit jaar een glow in the dark editie gepland hebben die duurt van 20.30 uur tot 00.00 uur.
Voordat het zover is, moeten nog de laatste puntjes op de i worden gezet. Vrijwilligers zijn daarom zowel vanavond als morgenavond nog van harte welkom om de laatste werkzaamheden te verrichten. Wees welkom en deel mee in de gezelligheid, want voor eenieder is er wel een klusje!