Puck ten Heggeler wint iPhone 6 op ROC van Twente

De dolblije Puck ten Heggeler (16 jaar) uit Hengevelde is de gelukkige winnares van een iPhone 6. Zij won deze prijs doordat zij een online enquête had ingevuld na afloop van haar bezoek aan de Open Dagen bij het ROC van Twente. Puck kon bijna niet geloven dat ze zo’n geweldige prijs had gewonnen. En haar moeder dacht dat haar klasgenoten een “geintje met Puck hadden uitgehaald”. Niets is minder waar!

Wat vooraf ging…

ROC van Twente opende eind januari jl. de deuren voor bezoekers. Tijdens de Open Dagen konden vo-leerlingen, hun ouders en overige geïnteresseerden de sfeer proeven op de locaties. Belangrijk is dat zij een goed beeld krijgen van de diverse mbo-opleidingen zodat zij de juiste keuze kunnen maken voor een vervolgopleiding. De docenten en huidige studenten van het ROC van Twente stonden dan ook klaar om alle vragen van de toekomstige studenten te beantwoordden.

Online enquête vaak ingevuld

Na afloop konden alle bezoekers via een online enquête aangeven wat zij van de Open Dagen vonden. Er mochten ook verbeterpunten worden aangegeven. Graag zelfs! Want het ROC van Twente wil de toekomstige leerlingen een zo reëel mogelijk beeld geven van de mbo-opleiding en het beroep waarvoor ze worden opgeleid. Dus elke tip waarmee het keuzeproces verbeterd kan worden, is welkom! En iedereen maakte dus ook nog eens kans op een iPhone 6. Dat heeft er wellicht wel toe geleid dat de enquête vier keer zo vaak is ingevuld als voorgaande jaren.

Goede voorlichting

Momenteeel zit Puck in de vierde klas op het Assink in Haaksbergen. Zij bracht dit jaar voor de tweede keer een bezoek aan onze Open Dagen. Ze had zelfs al een keer een ‘meeloopdag’ gehad. 
Tips van Puck

Puck gaf in de enquête echter aan dat het misschien leuk zou zijn als wij meer filmpjes van de dagelijkse praktijk hebben. In de online opleidingsfolders staan bij sommige opleidingen al wel filmpjes. Maar dat kan echt nog wel meer zijn. Pakken we op, Puck! 
www.rocvantwente.nl)