Slotronde: Digitaal Paaseieren zoeken Met Wilbert, win pakket van Wijnhuis De Deurne

Paasei 4 lag verstopt bij het entreehokje bij Ruperts Erve! Onder de goede inzendingen is weer geloot en de winnaar van de sportkleding is: Anja Blokhorst! Gefeliciteerd! Anja, neem maar even contact Met Wilbert op (zie www.metwilbert.nl) en Wilbert brengt de kleding bij je langs!

Het vijfde verstopte paasei!
Paaseieren zoeken Met Wilbert gaat verder… Om het laatste paasei te verstoppen is Wilbert op deze tweede Paasdag weer op pad gegaan. Wat is de locatie van dit paasei (foto boven)?
Mail je antwoord naar redactie@wegdamnieuws.nl! Wilbert heeft geshopt bij Hilly Wissink van Wijnhuis De Deurne. Onder de goede inzendingen verloot Wilbert een pakket naar keuze! Van links naar rechts: een bierpakket, wijnpakket of oliepakket!

De prijs:

Meedoen kan tot maandag 14 april 2020 11.00 uur. Dan maken we de prijswinnaar bekend en eindigt deze actie van Wilbert.

Wilbert is zelf echte een spelletjesfanaat en paaseieren zoeken hoort er voor hem (bij Waldo) elk jaar echt bij. Dit jaar is vanwege corona veel afgelast, en zo ook het paaseieren zoeken. Vandaar dat hij het idee heeft opgevat om digitaal paaseieren te zoeken Met Wilbert! Iedereen kan meedoen! Deze actie is voor hem ook een mooie manier om de lokale middenstand nog een beetje te steunen, want Wilbert verloot onder de goede inzendingen elke dag een mooie prijs van Hengeveldse bedrijven.