Staande ovatie bij seizoenopening Senioren Hengevelde

Woensdagavond begonnen de Senioren Hengevelde aan een nieuw seizoen met allerlei activiteiten. Alle leden hadden het nieuwe jaarprogramma al thuis gestuurd gekregen en daarin konden ze lezen dat er voor ieder het komende jaar wel iets te kiezen valt. Muziekavonden, lezingen, excursies en doe-activiteiten naar keuze.  Met enige trots kon de voorzitter ook melding maken van een nog steeds groeiend leden aantal waaronder vooral jongere senioren.
Deze eerste avond was gekozen voor een gezellige avond met het duo Een en Ander. Een avondvullend programma met veel variatie in liedjes, sketches en gedichten.
En dat werd een voltreffer voor de geheel bezette Hebo-kantine. De sketches waren heel herkenbaar met thema’s als ‘Boer zoekt vrouw’ en ‘Vakantie’. 

Met veel droge rechtgeaarde humor in het onvervalste Achterhoekse dialect kreeg dit duo al meteen alle aanwezigen mee in een heerlijke ontspannen sfeer, waarin een lied en een kort en puntig gedichtje voor een prachtige afwisseling zorgde. Het laatste deel van de avond werd volledig gevuld met herkenbare nummers die de zaal veranderde in een enthousiast en luid meezingend en klappend koor. Groot was dan ook de waardering van iedereen na het slotlied en dat werd uitgedrukt in een staande applaus. Dankbaar voor de fantastische avond.

(Let op: video onderaan)

Uitnodiging: 

Woensdag 20 september kan iedereen vanaf 55 jaar en ouder meedoen aan een gezondheidscheck op en om de voetbalkantine van Rupertserve. Gezondheid is een persoonlijke verantwoordelijkheid van ieder zelf.  Hoe mooi is het dan om dat dicht bij huis en gratis te laten testen. Kom dus om 14.00 uur naar Rupertserve en laat uw vitaliteit controleren.
Samen gezond blijven is een opdracht.