Toneelvereniging Midden Twente speelt “ Berend is van de kaart”.

De spelers van Toneelvereniging Midden Twente zijn er weer klaar voor. Op 2, 8 en 9 maart spelen zij het blijspel “Berend is van de kaart”. In dit stuk gaat er natuurlijk weer van alles mis, zijn er misverstanden en is er chaos, wat dan weer resulteert in lachwekkende situaties. Een leuk blijspel wat goed bij Toneelvereniging Midden Twente past.

Waar gaat het stuk over:
’n Gezellig kerstfeest zit er voor de familie Meijer niet in. Vader Berend en zoon Marco zijn wezen klaverjassen in de kantine van de voetbalclub. Met een mooi stuk in de kraag zijn ze naar huis gegaan. Maar de volgende dag weten ze nergens meer van. Ook niet dat ze moeder beloofd hebben een kerstboom mee te nemen. Dan blijkt er toch ineens een kerstboom te zijn, maar deze blijkt gestolen te zijn van de buurman. Een plastic kunstboom dan maar? Maar daar wil vrouw Meijer niets van weten. En dan is er ook nog ingebroken en het heeft er alle schijn van dat vader en zoon er bij betrokken waren…
Hilariteit alom.

De uitvoeringen zijn zaterdag 2 maart, middag en avond en op vrijdag 8 maart en zaterdag 9 maart, dan alleen ‘s avonds.
Entree is €10 (incl. een kopje koffie/thee) en voor basisschoolkids €5,-.
Aanvang 20:00 uur, zaal open vanaf 19:30 uur. De middagvoorstelling begint om 14:30 uur en ook dan is de zaal een half uur voor aanvang open.

Kaarten zijn te bestellen via toneelmiddentwente@gmail.com, of stuur een appje naar Yvonne 06-36189610. (Bellen kan natuurlijk ook. B.g.g. spreek de voicemail in.)

Zin in een leuke middag of avond? Kom dan naar het Esbrook aan de Schoolstraat 3 in Deldenerbroek.