Très Chic maakt dromen waar

Al vele jaren deed Suzanne mee aan de rolstoelvierdaagse, die nagenoeg ieder jaar Hengevelde aan doet. In al die jaren passeerde zij Très Chic Bridalwear aan de Eeftinkstraat. Al heel wat jaren moet Suzanne voor de grap aanhoren dat ze bij Très Chic in Hengevelde niet naar binnen gaan….
Zo heel wat jaren geleden is dit tijdens de ronde wel gebeurd! Dat ze naar binnen gingen om een trouwjurk van een vriendin te bekijken. De bezemwagen die achter de rollers aan ging heeft ze dus niet gezien en de pijlen weggehaald om verder achter de rest aan te gaan richting Delden waar deze dagen het begin- en eindpunt is. Na een kopje koffie aangeboden te hebben gekregen en te hebben gezocht naar de desbetreffende  jurk zijn ze op eigen houtje terug richting het parcours gegaan, en kwamen ze gelukkig weer pijlen tegen. Weliswaar wel van de 30 km in plaats van de 50 km die ze reed, maar toch!

Afgelopen vrijdag ging er naar aanleiding van “dit incident”een lang gekoesterde wens in vervulling!  Zo kon Suzanne zichzelf in een mooie trouwjurk hijsen, tot grote verrassing van Suzanne zelf! Allemaal op touw gezet door enkele vrijwilligers zodat ze zich dit verhaal nog lang mag herinneren!

En wat zeker waard is om te vermelden:Très Chic Bridalwear heeft de jurk beschikbaar gesteld!

Bedankt hiervoor!

 

Foto’s Esther Ketelaar

 

Bij deze foto werd haar de trouwjurk getoond. De reactie op haar gezicht zegt genoeg…