Tweede dag Nijmeegse Vierdaagse zit erop: “Opeens een bekende stem!”

En ook dag twee van de Nijmeegse Vierdaagse zit erop, traditioneel de dag van de meeste uitvallers. Alfons Assink blikt terug: "Je komt van alles tegen onderweg en je komt met veel mensen in gesprek want je maakt allemaal hetzelfde mee he! Ieder dorp organiseert wel iets, wat een gigantisch evenement.  Onderweg hoorde Margo Tijhof plotseling een bekende stem, die kwamen we onderweg dus tegen! En dat met meer dan 40.000 lopers, dat is toch wel bijzonder!
Morgen rond de klok van 7.00 uur weer vanuit Malden op de fiets; starttijd 7.30! Nu even herstellen, er wordt daar goed voor ons gezorgd. We zijn hier op 200 meter voor de finish best nog wel fit, op naar morgen! (Klik HIERvoor de video die Wegdamnieuws op locatie maakte!). 

Ook Rob Geerlings volbracht de tweede dag: "Het ging redelijk, last van de warmte. Rustig uitgelopen en onderweg met bekenden en onbekenden gekletst. Om 15.00 uur was ik binnen .Toen een half uur onderzoek en daarna me in het feest begeven op de Wedren!".

Op het moment van schrijven kwam er ook melding bij de redactie dat Hengeveldenaar Ruud Bergkamp ook meeloopt. Hij komt morgen met een verslag. "Ik kom net weer van het blarenprikken en mag morgenochtend om 3.10 opstaan, wordt vervolgd!".