Twente Tegen Kanker – Team Hengevelde loopt bijna € 5.000,- binnen!

Zaterdag was het dan zover, Denise Jannink, Milou Vöcker, Linda Klein Snakenborg en Martine Verdaasdonk hebben als Team Hengevelde meegelopen in de Estafetteloop van Twente tegen Kanker.

Enige tijd geleden werd Denise benadert door Michel Peer van de stichting (www.twentetegenkanker.nl)
De iniatiefneemster van de stichting is afgelopen jaar overleden aan deze nare ziekte en Michel heeft samen met enkele anderen het initiatief genomen voor een estafetteloop door heel Twente. Doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen wat rechtstreeks ten goede komt aan de steun van (ex-)kankerpatienten in Twente. Denise bedacht zich geen moment en benaderde Linda, Milou en haar zus Martine, zo ontstond Team Hengevelde.

Zaterdagochtend om 7 uur werd in Borne door 2 teams gestart en ontstonden er twee looplussen door Twente. Vanuit Diepenheim kwam de estafettestok gistermiddag rond 15 uur aan bij Herberg de Gebrande Waateren, waar de dames het stokje overnamen om het weer af te geven in Haaksbergen. Onder luid gejuich vertrokken ze en onderweg waren vele mensen aanwezig voor aanmoediging. Team Haaksbergen nam de stok over en uiteindelijk is deze eind van de middag weer in Borne aangekomen.

Een geweldig mooie dag voor een erg goed doel. En wat zijn we trots op wederom de saamhorigheid en betrokkenheid in Hengevelde, maar ook in de Hoeve en Brabant waar Linda en Martine wonen. Bijna 5000 euro is er binnengehaald. Wat zou het mooi zijn als de 5000 echt wordt aangetikt. Heb je nog niet gedoneerd en wil je toch nog steunen. Het kan nog steeds. De link blijft nog even open staan.

EstafetteRun Team Hengevelde

Sponsoren, supporters en iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen BEDANKT!