Uitslag poll: ‘Groep Kerkhof/kerkonderhoud nieuwe winnaar Marinus KuipersVrijwilligersprijs?”

De afgelopen weken hadden lezers de mogelijkheid om aan te geven wie dit jaar aan de haal gaat met de Marinus Kuipers Vrijwilligersprijs, oftewel het Hengevelds compliment.
Aankomende zaterdag tijdens de Hengeveldse Zomerfeesten, op de zaterdagmiddag zal rond 15.30 deze juryprijs uitgereikt gaan worden aan die vrijwilliger(s) die zich bijzonder heeft/hebben ingezet voor de belangen van de Hengeveldse gemeenschap. De winnaar(s) zullen tevens een geldbedrag ontvangen van de Hengeveldse Zomerfeesten die besteed kan gaan worden aan een doel naar keuze.

Veel stemmen!

En de lezers lieten hun stem meer dan eens gelden… Ruim 1.000 mensen brachten hun stem uit. Het was een spannende strijd, maar uiteindelijk eindigde de groep Kerkhof / kerkonderhoud bovenaan met bijna 23% van de stemmen. Of ze het ook gaan worden valt nog te bezien, want als groep kan je veel meer werk doen dan een individu. En vlak achter de groep Kerkhof eindigde Paul Wegdam met ruim 16%, de man die enorm veel vrijwilligerswerk doet. Denk aan organisatie bootcamp, de strijd tegen zwerfafval, helpen bij zorgboerderij Rohaan in Markelo, voormalig bestuurslid W.V.V.’34, assistent van de goedheiligman en ga zo maar door.

De jury, samengesteld uit allerlei mensen uit het dorp, heeft zich er inmiddels over gebogen en een winnaar gekozen. Zaterdag om 15.30 is iedereen van harte welkom in de tent!

Graag tot zaterdagmiddag! Hieronder de uitslag van de poll:

Eerdere winnaars van De Marinus Kuipers Vrijwilligersprijs:

2015:W.V.V.’34.
2016:Dinie en Frans Vossebeld.
2017: Johan Broekkamp.
2018:Ria Rouweler en Bennie Barink.
2019: Wim en Truus Sander