Vanmiddag (aangepaste) intocht Sinterklaas in Hengevelde!

Vandaag is het tijd voor de intocht van Sinterklaas. Gelukkig voor de kinderen heeft hij in zijn drukke programma nog een gaatje weten te vinden om het dorp te bezoeken. In verband met de aangescherpte Corona-regels is de intocht wel anders dan andere jaren. Hieronder het programma:

๐——๐—ฒ ๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐˜๐—ผ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—Ÿ๐—”๐—ก๐—š๐—˜๐—ฅ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ท๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป en start om 14.30 uur.
Maar helaas is er geen spelletjesfeest bij De Gebrande Waateren.

Om de intocht voor alle kinderen, ouders, opaโ€™s en omaโ€™s, pieten รฉn Sinterklaas veilig te houden zijn er ook bij de intocht wat ๐™–๐™–๐™ฃ๐™œ๐™š๐™จ๐™˜๐™๐™š๐™ง๐™ฅ๐™ฉ๐™š ๐™ง๐™š๐™œ๐™š๐™ก๐™จ:
โ—๏ธje mag allemaal langs de route staan, maar we mogen NIET MEELOPEN achter Sinterklaas!
โ—๏ธBlijf op je plek en denk aan de 1,5 meter afstand.
โ—๏ธWoon je niet langs de langere route, zoek dan een veilige plek uit waar je kunt gaan staan.

โ€ผ๏ธ De aangepaste route is als volgt:
Markesingel – Pieperiet โ€“ Bomhof โ€“ tussen de duikers door โ€“ nieuwbouw marke III โ€“ Het Wegereef – het Uding – Hunneveld- Het Wegereef – Diepenheimsestraat โ€“ Koenderinkstraat โ€“ Eeftinkstraat โ€“ Elfersstraat โ€“ Ruurstraat โ€“ Bekkampstraat โ€“ Diepenheimsestraat โ€“ Nieuwstraat โ€“ Einde bij parkeerplaats Nollen.

Ondanks dat er geen spelletjesfeest is zijn er wel kosten. We hopen daarom net als andere jaren op uw vrije gift. Onze vrije-gift-pieten komen bij uw langs (contant รฉn pin). ๐Ÿ˜

Graag tot ziens bij de intocht!