VollGass door Hengevelde: “Een traditie is geboren!”

Na het succes van voorgaande jaren hebben was er gisterenavond voor de vierde keer de ‘Verlichte Trekker-Kerst Route’. Voll Gass ging op half gas of minder,  door Hengevelde.  Een optocht van over de 100 voertuigen trok door de omgeving en deed rond de klok van 20.30 Hengevelde aan. Tip voor de organisatie die uit het massaal opgekomen publiek voort kwam: Misschien een optie om voor volgend jaar meer variatie aan te brengen.

KLIK HIER  voor een fotoalbum

Met veel bombarie trok de stoet verder richting Diepenheim

Albert Markerink namens de organisatie:
“Deze editie was weer wonderbaarlijk mooi! We hebben in alle gemeentes zoveel mensen langs de kant gezien en mogen begroeten, heel waardevol. De zorglocaties hebben echt moeite gedaan om de ouderen daadwerkelijk te laten kijken, daar gaat het eigenlijk om.
Daarnaast waren er ook veel andere belangstellenden  langs de kant van de weg. Op sommige plekken iets meer dan elders, maar dat houd je toch.
Hengevelde was in ieder geval top! Op het moment dat we Hengevelde binnen reden was het zo van huh!? Waar zijn de mensen? En vervolgens sloegen we af bij de kerk en daar stonden ze: Rijen dik. Dat was een hele mooie verrassing op zo’n moment.
Al met al: Het was weer een geslaagde editie. Natuurlijk is het een hele klus om de stoet met ruim 100 voertuigen helemaal sluitend te krijgen, maar we zijn in ieder geval gezamenlijk aangekomen op het eindpunt. Kortom:

Een traditie is geboren!”

De toppers van de dag
Wie zijn wij?
VollGass is ontstaan in september ’19 door 2 initiatief nemers. In die tijd is er een appgroep aangemaakt voor boeren die het ook niet eens waren met het huidige landbouwbeleid en mee wilden gaan demonstreren om voor hun belangen, en voor die van hun gezin en hun naasten, op te staan en gehoord te worden.
‘Voll Gass’ werd groter en groter. Ruim 280 boeren uit de Achterhoek en Twente kwamen in opstand en gingen op 16 oktober ’19 weer mee naar Den Haag. Inmiddels is de groep nog groter geworden en sluiten meer en meer agrariërs en aanverwante sectoren zich bij ons aan op de demonstraties en andere acties.
VollGass is een actiegroep die opkomt voor alle agrarische ondernemers! We zullen strijden waar het nodig is! Voll Gass komen wij op voor ons bestaansrecht en onze toekomst.
"Hengevelde was in ieder geval top!"
Men genoot zowel binnen als buiten