Vrouw Actief Hengevelde huldigt 40- en 50-jarige jubilarissen

Gisterenavond was de jaarvergadering van Vrouw Actief Hengevelde in Kulturhus De Marke. Onder genot van koffie met iets lekkers opende voorzitter Erna ten Thije de bijeenkomst.
Herman Spijkerman stelt haar functie van secretaris na acht jaar beschikbaar. Geweldig Hermien, dat je dit zo lang hebt gedaan. Lidy Hummelink, Marietje Mentink en Anny Hobbelink werden in het zonnetje gezet omdat ze al 50 jaar lid zijn.  Een halve eeuw !Twee dames, vanavond helaas niet aanwezig, zijn al 40 jaar lid. Zij krijgen de attentie thuisbezorgd. Tijdens de pauze werd er lekker bijgepraat onder genot van een hapje en een drankje. Gedurende het tweede gedeelte van de avond was er een bingo. De dames waren fanatiek bezig, want iedereen wil graag met de hoofdprijs naar huis.

TIP:
Zondag 2 februari a.s. organiseert Vrouw Actief Hengevelde een mooie winterwandeling. Het kan zo maar zijn dat u op plekken komt waar u nog nooit bent geweest.
En....iedereen mag mee. Dames, Heren, Meisjes, Jongens, Jong en Oud. De deelname is gratis. We vertrekken om 9.30 uur vanaf Hofteplein.

De ochtend wordt afgesloten met een heerlijk kopje koffie (voor eigen rekening) ergens op locatie. Inlichtingen en deelname bij Diny Vossebeld ( 0546-333224 ) en Maria Assen (0547-333442).


Hermien Spijkerman neemt afscheid van haar functie na acht jaar secretaris.