Wat doet Hengevelde in de corona tijd? Très Chic Bridal Wear maakt gratis mondkapjes (3)

Wegdamnieuws is op zoek naar verhalen in deze bijzondere periode. Wat doe jij met de kinderen, voor een goed doel en hoe vul je de tijd op? Nederland is zich in de diepvriesmodus aan het terugtrekken. Theaters sluiten hun deuren, evenementen worden afgelast. Hier deel 3 met Très Chic Bridal Wear:
Eigenaar Brian Kuipers: “We leven op dit moment in moeilijke tijden en daarom willen wij, naast het gelukkig maken van bruidjes, ons steentje op een andere manier bij dragen. Onze medewerkers willen helpen het corona virus tegen te gaan met de middelen en materialen die we hebben voor het produceren van de mondkapjes. De mondkapjes zijn van katoen, met ruimte voor een uitneembaar filter. Dit kunnen originele filters zijn, maar ook bijvoorbeeld servetten of keukenrol. Natuurlijk is dit geen medische kwaliteit, maar alle beetjes helpen. De mondkapjes zijn tevens uit te wassen.”
De voorraad is op dit moment nog beperkt, maar zal de aankomende tijd aangevuld worden. Dit zal ook naar behoefte gaan.
Heeft u behoefte aan het gratis verkrijgen van onze mondkapjes? Geef dan aan hoeveel en waarvoor u ze nodigt heeft en mail dit naar marketing@treschicbridalwear.com.
Stay strong!”