Wijziging vertrektijd ‘Stappen & happen’ team Pierik-Niehoes a.s. zondag

Op zondag 18 maart a.s. organiseert Alpe d'HuZes team Pierik-Niehoes een wandeltocht in de prachtige omgeving van Bentelo en Wiene in de vorm van de formule “Stappen en Happen”. Dit alles voor het goede doel (waarover meer bij 'lees meer'). Dit wil zeggen dat u tijdens het wandelen onderweg op verschillende locaties een drankje/hapje/versterkertje wordt aangeboden. Al vele enthousiast mensen hebben aangegeven zondag te komen. In verband met de te verwachte drukte hebben we de tijden voor de korte route wat aangepast. De start voor de lange route is tussen 9.00 uur en 11.00 uur. De start voor de korte route is tussen 10.30 uuder en 12.00 uur. De routes starten beide bij de fam. Baak aan de Eschweg 10 in Bentelo.

De routes starten beide bij de fam. Baak aan de Eschweg 10 in Bentelo. De organisatie hoopt velen van u te mogen verwelkomen. Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met Els Baak op 06-231912213.

Wie is team 'Pierik-Niehoes'?
Het team ‘Pierik-Niehoes’, van de familie Pierik (Niehoes) van ’t Zeldam, strijdt met maar liefst 35 familieleden (3 teams en vrijwilligers) tegen kanker. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen de voornamelijk (oud) Hengeveldenaren en (oud) Benteloërs op 7 juni 2018 minimaal 1 en maximaal 6 keer de legendarische Alpe d’Huez. Een deel wandelt, een deel fietst en een ander deel ondersteunt deze sportievelingen als vrijwilliger.
Meer info op: http://www.pierikniehoes.nl/