17.00 uur intocht Sinterklaas in Hengevelde

Oh kom er eens kijken! Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint! Dit jaar wordt het niet zomaar een intocht. We onthalen Sinterklaas met een feestelijke verlichte intocht, die start om 17.00 uur. Daarbij is het de bedoeling dat iedereen gezellig achter Sinterklaas en zijn gevolg aanloopt, om na de optocht met zijn allen bij de Hengeveldse Evenementen Tent (HET) gezellig een drankje en een vreugdedansje te doen. Dus neem je discolampjes en ‘glow in the dark’ spullen mee (in je haren, op je mijter, in je schoenen, of op je pietenpak), trek je wandelschoenen aan en loop gezellig mee in de Sinterklaasintocht! Let op! De route is korter dan andere jaren. We zien jullie graag aan de Markesingel, Bomhof of Diepenheimsestraat! Naar verwachting zullen Sinterklaas en zijn Pieten ongeveer 1,5 uur doen over deze route.

Zien we jou ook op zaterdag 25 november?! Hieronder de route:

Huisbezoeken Sinterklaas op zondag 3 december
Ook dit jaar is het weer mogelijk om een persoonlijk huisbezoek van Sinterklaas te krijgen. Dit kan alléén op zondag 3 december. Sinterklaas is hiervoor beschikbaar van 13 tot 18 uur. Een huisbezoek plannen kan door een appje te sturen of te bellen met 06-18193113 (Kristel Konst). De kosten voor een huisbezoek per adres zijn €25 voor één gezin (max 3 kinderen, 20 minuten), €40 bij twee gezinnen (max 6 kinderen, 30 minuten) en €55 bij drie gezinnen (40 minuten).

Sinterklaas- of Pietenpak huren
Wil je voor jouw vereniging of bedrijf een Sinterklaaspak of Pietenpakken huren, neem dan contact op met 06-18193113 (Kristel Konst)
De kosten zijn €50 voor een Sinterklaaspak en €25 per Pietenpak + een borg van €50. Huur je als Hengeveldse vereniging een pak, dan bieden wij het schminken van Sint en Piet(en) als extra service aan. Wel moet je hiervoor zelf contact opnemen met de schminkgroep via Linda Kuenenger, 06-20356330 om het schminken te plannen.