*Update: Zondag voorspeelochtend Amuzant met om 10.00 uur ontbijt

Aankomende zondag, 7 april is het weer zover: het ontbijtconcert van Amuzant. De jonge muzikanten van onze Hengeveldse muziekvereniging zullen laten horen waar ze mee bezig zijn geweest afgelopen jaar. Hieronder zal ik jullie voorstellen aan een aantal muzikanten, die zondag aanwezig zullen zijn. Het ontbijt start nom 10.00 uur, het concert om 10.30.

Brenna

Hallo, ik ben Brenna Kleinjan. Ik speel altsaxofoon. Ik heb iets met muziek omdat mijn moeder al vanaf heel jong muziek maakt. En ik heb het van haar. Ik speel nu ongeveer 3 jaar saxofoon. Het leuke aan muziek is dat je alles helemaal zelf kan doen, je kunt bijvoorbeeld allemaal liedjes zelf schrijven of van iemand anders spelen.

Indy

Hoi, ik ben Indy Pierik, 16 jaar. Ik heb sinds een half jaar drumles en ik treed zondag op met de band McFailure, waar ik dus in drum. We spelen de liedjes Californication en Living in America.

Thomas

Ik ben Thomas Hofmeijer, 17 jaar en speel al lang trompet (geen idee hoelang precies). Zoals velen natuurlijk begonnen op blokfluit, waar ik destijds helemaal niks aan vond. Ik begon het trompet spelen echter steeds leuker te vinden en sinds 3 jaar doe ik niets liever dan muziek maken, waar ik dan ook graag mijn beroep van wil maken. Zondag speel ik een duet met mijn trompet lerares, Ria en speel ik ook mee op de basgitaar in de band, McFailure.

Naast het bandje en een aantal solisten treedt natuurlijk ook het Kunst(s)tof orkest op. Dit is een groep kinderen uit groep vijf en zes, die in het orkest kennis kunnen maken met een kunststof versie van de instrumenten die ze kunnen leren bespelen als ze later wat ouder zijn.

Alle muzikanten hebben er zin in. Wij hopen jullie te zien op zondag 7 april, om 10 uur  in de conferentiezaal van de Marke, om te genieten van mooie muziek en een lekker ontbijtje, gesponsord door slagerij Brummelhuis, supermarkt Coop, bakkerij Nollen, kaasboerderij Keuper en Wegdam eieren. Kom dus met lege maag!

(De ingang is bij de peuterspeelzaal)