Zonnebloem Hengevelde: iedereen bedankt!

Voor de stem die u uitbracht op de Zonnebloem tijdens de RABO-clubactie, Op de foto ziet u het eindresultaat € 677.34, dit geeft ons een warm en dankbaar gevoel. We zullen het geld gebruiken voor activiteiten voor onze gasten en vrijwilligers. Bedankt! Ook de komende zomer hopen we weer op uw steun te kunnen rekenen, want ze zijn er weer DE ZONNEBLOEMLOTEN.
Wilt u iets goeds doen voor een ander én gelijk kans maken op een mooie prijs? Speel dan mee met de Zonnebloemloterij! In Hengevelde en in de Isidorushoeve start de lotenverkoop 15 april en loopt tot 9 september.Onze vrijwilligers zullen net als voorgaande jaren weer bij u aanbellen en vragen of u loten wilt kopen. U kunt al mee doen met de loterij vanaf € 2,- per lot en maakt dan kans op één van de mooie prijzen. Van de twee euro die u betaald komt € 1.50 ten goede aan onze eigen afdeling, voorheen was dit 60 eurocent, een reden te meer om Zonnebloemloten te kopen.

 U ontvangt van de verkoper een flyer met informatie over de prijzen, maar ook over hoe u uw lot kunt registeren. Ook op zonnebloem.nl kunt u alle informatie van de Zonnebloem vinden. De trekking van de loterij vindt plaats op 7 oktober, maar dat hoeft u niet te onthouden als u uw lot registreert op de Zonnebloem site. U ontvangt dan automatisch bericht als u prijs heeft. Wel zo makkelijk.

De opbrengst van de loterij komt dus bijna helemaal ten goede aan het werk van de plaatselijke Zonnebloemafdeling. U helpt daarmee de Zonnebloem meer leuke activiteiten te kunnen organiseren. Van allerlei uitstapjes en vakanties voor mensen met een lichamelijke beperking tot het verhuren van de Zonnebloemauto tegen een gunstig tarief. Naast het organiseren van activiteiten voor onze deelnemers bezoeken we zieken en mensen die wat extra aandacht nodig hebben, vaak hoort daar een attentie bij.

Steun het Zonnebloemwerk, speel mee met de Zonnebloemloterij en koop een lot!