Zonnebloemnieuws juni 2023

De Zomerfeesten staan voor de deur en met velen zullen we er een grandioos weekend van maken, maar er zijn ook mensen die er omdat ze te maken hebben met een fysieke beperking, ziekte, of omdat ze in een verzorgingshuis verblijven aan dit feest niet deel kunnen nemen.

Voor die mensen en de ijzersterke 90 plussershebben de vrijwilligsters van de Zonnebloem in opdracht van de St.Zomerfeesten afgelopen week fruitmanden gemaakt en met een kort bezoekje bij de mensen bezorgt. Dit is al een jarenlang traditie die door iedereen zeer gewaardeerd wordt en door de Zomerfeesten elk jaar weer beloont wordt met een financiële bijdrage voor de Zonnebloem.

Met deze bijdrage kan de Zonnebloem weer mensen op andere momenten verrassen en blijft het mogelijk om b.v. jaarlijks een uitstapje voor onze doelgroep te organiseren.

Ook dit jaar is dit weer de bedoeling, vrijdag 1 september mag u alvast in uw agenda noteren.

Maar eerst wordt op dinsdag 4 juli bij Café- Rest. Dwars in de Isidorushoeve de jaarlijkse ontmoetingsdag georganiseerd samen met de afdelingen Beckum, Bentelo en onze eigen deelnemers in de Isidorushoeve. Hebt u belangstelling voor deze middag en bent u niet bezocht door een Zonnebloemvrijwilliger meldt u zich dan voor 23 juni aan bij Ria Doeschot, tel. 0547-333538

De kosten voor deze geheel verzorgde dag zijn 37.50 euro, bij opgave te voldoen.