Zonnebloemnieuws oktober

De zomervakantie ligt alweer een tijdje achter ons, sinds die tijd zijn de Zonnebloemvrijwilligers weer druk in de weer geweest hun gasten te bezoeken. 23 augustus waren we te gast in de Lutte, hier heeft u al eens alles over kunnen lezen.

Op 7 september liep de verkoop van de Zonnebloemloten op zijn eind en op 7 oktober was de trekking. De trekkingslijst kunt u vinden op Wegdamnieuws. Wij willen alle Hengeveldenaren en Hoevenaren bedanken voor hun bijdrage hierin. Er werden maar liefst 2240 loten verkocht, wat een mooie aanvulling van onze kas tot gevolg heeft. BEDANKT.

Zaterdag 14 september hebben we in Hengevelde aandacht besteed de Nationale Ziekendag. Na een mooie ziekendag viering werden 35 mensen uit onze gemeenschap verrast met een bloemetje. Deze mensen ontvingen deze attentie uit handen van evenzoveel vrijwilligers die even tijd namen voor wat aandacht en een praatje. De Zonnebloem afd. Hengevelde bedankt al deze mensen voor hun hulp, zonder u was het niet gelukt, we hopen volgend jaar weer een beroep op u te mogen doen.

De opbrengst van de deurcollecte die na de viering is gehouden was 150 euro.

ALLEMAAL HARTELIJK DANK voor uw hulp en gaven!!

Op de Isidorushoeve werd aandacht besteed aan de ziekendag op de ontmoetingsdag in zaal Dwars, ook hier kregen de zieken een bloemetje thuis bezorgt.

Op 9 oktober genoten onze deelnemers van een gezellige middag bij zaal Beltman in Diepenheim. Dit was een regionale activiteit waarvoor wij maar een beperkt aantal mensen voor kunnen vragen. Hopelijk komen de mensen die nu niet mee konden volgend jaar aan de beurt.

Op 20 november is het weer tijd voor onze jaarlijkse winkelmiddag,

We beginnen met een lunch bij de HEMA en daarna kan er naar hartelust gewinkeld worden.

Bent of kent u iemand met een fysieke beperking die nog niet door ons benadert wordt en die graag aan onze activiteiten deel wil nemen laat het ons weten.

Wij kunnen dan contact met de betreffende persoon opnemen om hem of haar te bezoeken en evt. uit te nodigen voor onze activiteiten. Contactpersoon voor bezoekwerk is Truus Sander,

telf. 0547-333612