De eerste ideeën voor de toekomst van Hengevelde zijn al bedacht!

Vandaag zijn de groepen 6, 7 en 8 van de basisschool bezig geweest met de toekomst van ons dorp. In groepjes hebben de kinderen gebrainstormd over de thema’s; sport, onderwijs en themaatjes.
Op het gebied van sport hebben de groepen nagedacht over de sporten die ze willen beoefenen en welke we nu in Hengevelde missen. Bij het thema onderwijs in nagedacht over het schoolgebouw maar ook de lesstof, het digitaal leren benodigdheden op school. Themaatjes gingen over verschillende thema’s in Hengevelde zoals de invulling voor kerk, de zorg en het milieu. Daarnaast konden de groepen ook zelf thema’s bedenken en aandragen met goede ideeën.

Uiteindelijk zijn alle ideeën en wensen verwerkt in visuele notulen waarna deze zijn gepresenteerd aan de werkgroep van Toekomstbestendig Hengevelde. Wat zijn het gave ideeën geworden!! Hieronder vinden jullie de eerste ideeën voor de toekomst van ons dorp.

Ook jouw ideeën, wensen en behoeften over de verschillende thema’s in Hengevelde zijn belangrijk! Denk morgen (zaterdag 2 oktober) om 15:00 uur mee in de kerk over de toekomst van Hengevelde! Meld je aan via deze link: https://bit.ly/2YbgAoW