Hier is ze dan: Bestuurslid dorpscoörperatie Samen Hengevelde

Yes! We hebben nog iemand gevonden die graag actief meedenkt en werkt in het bestuur van Dorpscoöperatie Samen Hengevelde. Aanstaande woensdag de eerste algemene ledenvergadering:

Beste Hengeveldenaren,

Velen van jullie kennen mij misschien al: Ik ben Inge Broshuis, getrouwd met Patrick en moeder van Wes (15) en Mila (13). Als dochter van Theo en Ria Doeschot groeide ik op aan de Vondersweg. Inmiddels wonen wij al een jaar of 20 aan het Markslag op ‘Plan de Witte’.

Bestuurslid Dorpscoöperatie Samen Hengevelde
Nadat jullie deze week kennismaakten met Patrick Goorhuis en Petra Hoesstee, wil ik me ook graag aan jullie voorstellen als beoogd bestuurslid van onze Dorpscoöperatie Samen Hengevelde.

In het dagelijks leven werk ik bij Woningcorporatie Wonen Delden als Coördinator Wonen. Daar richt ik me, deels praktisch, maar ook veel beleidsmatig, op alles wat te maken heeft met onze huurders en woningzoekenden. Een brede rol waarin ik me als een vis in het water voel.

Actief en betrokken
In het dorp kennen jullie me wellicht via de sport. Bij de voetbal, waar ik graag even kijk hoe Wes het doet, of zondags langs de lijn bij het 1e. Of bij de volleybal, waar ik in de technische commissie zit, maar ook graag zelf nog een potje speel bij de recreanten, kijk of coach bij Mila’s team en als het even kan ook bij het eerste op de tribune zit.

Constructief en toekomstgericht
Daarnaast heb ik me de laatste tijd ook ingezet voor de nieuw te ontwikkelen Multi Functionele Accommodatie. Daar moeten in ieder geval alle sportverenigingen een plek krijgen en wellicht nog wel meer voorzieningen samen komen. Een belangrijke stap om de voorzieningen in Hengevelde op peil te houden. En om het werk dat gedaan moet worden behapbaar te houden voor onze vrijwilligers.

Dit klinkt misschien allemaal erg sportgericht, maar ik heb een brede interesse en ik wil me als bestuurslid graag inzetten voor het héle dorp. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we ook in de toekomst een fijn dorp hebben om in te wonen, werken en recreëren!

Word lid en doe mee
Hoe meer leden de Dorpscoöperatie heeft, hoe sterker we als gemeenschap staan. Samen met de gemeente en andere organisaties weten we onze doelen en wensen zo beter te realiseren. En wist je dat iedereen van 16 jaar en ouder lid kan worden? Het lidmaatschap is dus niet beperkt tot één persoon per huishouden.
Nog geen lid? Aanmelden kan via www.samenhengevelde.nl.

Kom op 8 maart naar de Gebrande Waateren

Graag zie ik jullie op 8  maart tijdens de eerste ledenvergadering vanaf 19.30 uur.
Tot dan!