Hoe zit het met de installatieservice bij glasvezel?

Hoe zit het met de installatieservice van de telecomaanbieders en welke extra kosten komen daarbij kijken? Hieronder lees je er meer over!

Caiway
Indien je kiest voor de installatieservice van Caiway, dan word je volledig ontzorgd. Alle bestelde producten en diensten worden door de monteur geïnstalleerd, getest en uitgelegd. In dit document vind je een overzicht welke werkzaamheden de installatieservice omvat en wat onder meerwerk (tegen extra kosten) wordt verstaan.

DELTA Giga goede wifi tot in de nok
De monteurs installeren gratis je modem, interactieve tv, telefoon én het Giga goede DELTA wifi. Op www.deltaglasvezel.nl/site/nl/totdenok/ is op een rij gezet wat je van de monteur en de tot-de-nok-installatie kunt verwachten. Ook is omschreven wat verstaan wordt onder meerwerk (tegen extra kosten).

Online.nl
Als je hulp nodig hebt bij de installatie en/of aansluiting van je modem, wifi, tv-ontvanger en/of telefoon, kun je gebruik maken van onze monteursservice. Wij zorgen dan dat de installatie voor je geregeld wordt! Een monteur inschakelen brengt kosten met zich mee. Op www.online.nl/klantenservice/levering-installatie/meer-informatie-over-onze-monteurs/ vind je de tarieven voor installatiehulp en/of technische ondersteuning en lees je meer over een wel of geen eigen bijdrage bij bezoek van de servicemonteur.

Lokale verkoper
Natuurlijk kan een lokale verkoper ook aanvullende installatiewerkzaamheden voor jou uitvoeren. Bijvoorbeeld meerdere e-mailadressen installeren, extra telefoonkabels door het huis leggen of het stopcontact voor het modem aanleggen in de meterkast. Informeer bij de lokale verkoper wat de kosten hiervoor zijn.